De diensten van prostituees op de Wallen
Ik krijg nogal veel vragen van mensen over wat prostituees op de Wallen allemaal wel en niet doen. Zo vragen veel mensen bijvoorbeeld of ook vrouwen een prostituee op de Wallen mogen bezoeken, of komen ze met de vraag of er ook mannen achter de ramen staan, en of stelletjes ook naar binnen mogen.

Belangrijk om te weten over de Wallen, is dat iedere prostituee haar eigen bedrijf runt. We zijn allen zelfstandig ondernemers, wat dus ook betekent dat we zelf kunnen beslissen wat we wel of niet doen. Het is niet zoals in al die gedwongen prostitutie verhaaltjes, dat je iedereen maar moet binnen laten en moet laten doen wat zij willen, je bent hier zelf de baas, dus je bepaalt zelf de regels van wie je binnen laat en wat je wel of niet wilt doen en met wie.

Dan de veelgestelde vraag over mannen achter de ramen. Nee, er staan geen mannen achter de ramen. Niet dat dit niet toegestaan zou zijn. Maar mannelijke sekswerkers vinden het blijkbaar geen interessant idee om achter het raam te werken. Waarom weet ik niet precies. Voor mannelijke sekswerkers die zich richten op vrouwelijke klandizie snap ik het nog wel. Om een vrouwelijke klant te plezieren heb je wellicht wat langer nodig dan de 15 minuten die standaard is op de Wallen. Dus dan zouden de kosten te hoog worden voor hun klandizie, waardoor er maar weinig vrouwen naar binnen zullen gaan. Maar eerlijk gezegd heb ik geen idee waarom homoseksuele sekswerkers hier nooit werken, wellicht komt het omdat de Wallen zich meer richt op heteroseksuele mannen.

En dan over trio's met stelletjes. Ja, sommige prostituees doen ook trio's, maar niet iedereen. Wederom, het hangt compleet af van de prostituee zelf, wat ze wel en niet wilt doen. Sommige zullen het wel willen doen, anderen weer niet. De enige manier om daar achter te komen, is om van deur tot deur te gaan, en te vragen, net zolang tot je er eentje tegenkomt die het wel wilt doen.
Een trio met een klant en twee prostituees komt vaker voor dan een stelletje dat een trio wilt met een prostituee. Maar toch komt het zeker voor, en soms zie je stelletjes van deur tot deur gaan op zoek naar een prostituee die doet waar zij zin in hebben. Ik heb het zelf een paar keer gedaan met een stelletje, en soms doe ik het nog wel eens, maar niet erg vaak. Een trio met een collega vindt ik prima, maar een trio met een stelletje is lastiger, omdat ik zelf niet zo veel kan men een andere vrouw.

En dat brengt me tot vrouwen die een prostituee willen bezoeken. Dit komt ook niet vaak voor, maar soms zijn er dus wel vrouwen die naar binnen willen bij een prostituee op de Wallen. Enkele weken geleden waren er drie meiden die erg graag bij mij naar binnen wilde voor een lesbisch kwartet. Maar ik heb niets met vrouwen, dus ik heb ze afgewezen. Toch bleven ze de hele avond voor mijn raam hangen, in de hoop dat ik van gedachte zou veranderen. Maar sommige prostituees nemen wel meiden naar binnen, dus het is wel mogelijk. Maar wederom, dit is compleet afhankelijk van de prostituee in kwestie.

En datzelfde geldt voor alle overige rare of kinky verzoeken. Sommige prostituees zullen er wel voor in zijn, anderen weer niet. Er is geen standaard regel of zo, en ik kan ook niet voor alle dames op de Wallen spreken, over wat er wel en niet mogelijk is. Het is niet alsof ik even langs alle meiden op de Wallen ben geweest om even na te vragen wat iedereen wel en niet wilt doen.

Maar rare of kinky verzoeken zijn ook dingen die regelmatig voorkomen. Dus jij bent bijvoorbeeld een klant die erop kickt als ik over hem heen plas? Dan ben je niet de eerste. En alhoewel ik dit echt geprobeerd heb, is het totaal niet mijn ding, en zal ik het ook niet meer doen. Maar er zijn vast meiden die daar wel voor in zijn. Maar uiteraard geldt ook hier de regel, dat hoe vreemder het verzoek, hoe duurder het zal worden omdat het een vreemd verzoek is. Ik heb bijvoorbeeld collega's gehad die zonder problemen hun klanten in hun balzak schopten, omdat die klant daar op kickte. En ik heb zelf bijvoorbeeld ook een klant gehad die wilde dat ik hem aan een riem door mijn peeskamer rond liet lopen als een hond. Ja, dat is makkelijk geld verdienen.

Dus ja, ook voor jouw verzoek zal er vast wel een dame zijn op de Wallen die er voor in is. Zolang ze zelf uiteraard niet geschaad worden. Maar verwacht niet van iedere prostituee dat ze alles voor je zullen doen, 'omdat je toch een hoer bent'. Zo werkt het dus niet. Ten eerste zijn we mensen, en prostituee zijn is slechts een beroep, niet ons leven. Dus maak niet de vergissing dat we alles voor je zullen doen omdat jij denkt dat 'hoeren' alles voor je moeten doen, want dat is dus niet zo. We zijn meer mensen dan jij waarschijnlijk denkt.

Origineel gepost op Behind the Red Light District
Auteur: Felicia Anna
Vertaling: Mark van der Beer
2 Responses
  1. Anoniem Says:

    Mijn vriendin weet dat ik af en toe prostituees bezoek. Zolang ik daarbij condooms gebruik heeft ze er geen problemen mee. Als je dat nodig hebt, wie ben ik dan om je dat te verbieden, zegt ze. En al heeft ze echt niet de behoefte om zelf mee te doen, toch is ze, tegen een kleine meerprijs, al wel twee keer mee naar binnen geweest om te kijken. Het was voor ons niet zo moeilijk om een prostituee te vinden die dat goed vond. Sommige meiden bezoek ik al een paar jaar, dus daar heb ik wel een vertrouwensband mee. Het meisje waar we uiteindelijk samen naar binnen zijn gegaan was ook best nieuwsgierig naar mijn ruimdenkende vriendin over wie ik haar wel eens had verteld.

    Mijn vriendin vond het trouwens erg grappig om te zien hoe het hele klantcontact in zijn werk gaat. Het eerste gesprek, de afspraken, het betalen en het wassen bij de wastafel. En natuurlijk vond ze het heel bijzonder om te zien hoe een ander haar vriendje liet klaarkomen.


  2. Anoniem Says:

    Kkr voorschut


Een reactie posten